Map brick
15 15 13 Hammarby Sjöstad
Usp brick

Usp

Alltid rätt bil Just nu kan du boka Toyota Yaris i Hammarby Sjöstad. Snart kommer fler modeller, för varje resa kräver sin bil. 

Link

Våra bilar

Usp

Alltid tillgängligt Bil när det passar dig. Hämta och lämna, dygnet runt.

Link

Boka nu

Usp

Allt ingår Fast parkering, drivmedel, trängselskatt, försäkring, besiktning, service, underhåll, det ingår i priset.

Link

Priser

Button link

Adding this button removes image in big grid

Bli medlem
New image and text brick
KINTO och IKEA Boka från en timme eller längre Gå med gratis eller välj ett medlemskap som passar ditt behov av bil och få ett längre bokningspris. Utan bindningstid.

Button link

KOM IGÅNG

Link

Se priser
New image and text brick
Water in Hammarby Sjöstad Här hittar du bilarna Sjöstaden P-hus, Hammarby Fabriksväg och Kölnagatan är exempel på KINTO-platser i Hammarby Sjöstad. 

Button link

Här finns bilarna

Link

Gå med gratis
New image and text brick
Ungdomar på väg Saknar du en bilpool nära dig?  Vi är alltid på jakt efter fler parkeringsplatser och dina tips är väldigt värdefulla. Vi vill växa tillsammans med dig, så dela gärna dina tips var du vill se en KINTO-bil. 

Button link

Link

Tipsa oss här
Quote Brick
- Som boende i innerstan är det både dyrt och krångligt att äga bil. KINTO erbjuder möjligheten att, till en rimlig peng, täcka mitt bilbehov utan ägandets baksida. Den goda tillgången på bilar gör det möjligt med spontana resor. Allt från möbelinköp till resor till golfbanan till badutflykter. Med nya fina bilar som bokas och låses upp med en smidig app och till ett pris som slår konkurrenterna är KINTO en stor favorit just nu. Rekommenderas varmt.  Anton, KINTO Share-kund.