New image and text brick
Tjejer på Södermalm Bilpool på Södermalm Mellan hippa caféer och folkvimmel hittar du flera KINTO-platser. Ja, flest KINTO-platser av alla stadsdelar faktiskt. 

Button link

Bilpool på Södermalm

Link

Hitta din närmaste bil
New image and text brick
Stadshuset på Kungsholmen Bilpool på Kungsholmen Från Kungsbron till Stadshagen och en del där emellan. Där hittar du KINTO-platserna på Kungsholmen. Visste du förresten att Kungsholmen var KINTO Share's första stadsdel?

Button link

Bilpool på Kungsholmen

Link

Bli medlem
New image and text brick
Bilpool på Norrmalm Bilpool på Norrmalm I en vibrerande och högpulserande knutpunkt som Norrmalm har bilpool en naturlig del. Oavsett om du är boende eller om du vill förlänga din resa från Centralstationen till din slutdestination. 

Button link

Bilpool på Norrmalm

Link

New image and text brick
Bilpool i Hammarby Sjöstad Bilpool i Hammarby Sjöstad Vackra Hammarby Sjöstad är en föregångare inom bilpool och bildelning. Ända sedan stadsdelen var ny har delade bilar varit starkt närvarande. Nu finns även KINTO Share på plats, med flera KINTO-platser runt om i Sjöstaden.

Button link

Bilpool i Hammarby Sjöstad

Link

New image and text brick
Bilpool i Vasastan Bilpool i Vasastan I hemtrevliga Vasastan har bilpool en tydlig plats. Blicka ut över de karaktäristiska takåsarna och skymta flera KINTO-platser mellan husen, med nya Toyotabilar som står och väntar.

Button link

Bilpool i Vasastan

Link

Bli medlem
New image and text brick
Bilpool på Östermalm Bilpool på Östermalm Finns det någon stadsdel som är så starkt förknippat med Stockholm som Östermalm? Här rör sig många människor. Och många bilar. Trängseln blir hög, vilket gör bilpool till en bra lösning. Du slipper leta p-plats och kan istället lägga tid på det som är viktigt för dig. 

Button link

Bilpool på Östermalm

Link

Bli medlem
New image and text brick
Par som håller hand då de ska hämta sin bilpoolsbil Pris som möter olika behov KINTO Share är en bilpool för alla. Med priser som passar olika typer av resor. Boka så kort tid som en timme eller precis så länge du vill till fast pris. Dessutom ingår bilens fasta parkeringsplats i priset när du bokar bil hos oss. 

Button link

Link

Läs mer om priser
How To Brick

Title

Hur funkar KINTO Share? KINTO Share är en bilpool för dig som gillar enkel tillgång till bil, 24/7. Såhär funkar det i praktiken.

Block

kalender Boka Boka direkt på webben eller i appen som du hämtar i App Store eller Google Play. Välj den bil och plats som passar dig.

Block

hämta bil Hämta När tiden för din bokning startar så kan du hämta bilen på vald plats. Öppna med appen, det är din nyckel. 

Block

Lämna bil Lämna Lämna tillbaka bilen på samma ställe som du hämtade upp den. Eftersom bilen har sin fasta parkeringsplats behöver du inte lägga tid på att leta parkering. 

Button link

Så funkar det
New cars Brick

Content

Bilar i Stockholm Hos KINTO-Share kan du just nu boka årets familjebil - Toyota Corolla och helt nya Yaris hybrid. Snart kommer även en något större och en mycket större finnas tillgängliga i Stockholm.

Car

Toyota Corolla Toyota Corolla  Touring sports Mer om bilen

Car

Toyota Yaris Toyota Yaris Hybrid  Mer om bilen

Car

Toyota Proace Toyota Proace Long 

Car

Stiliserad bild av bil Ny bilmodell Kommer snart 
Wysiwyg Brick

 

Förläng Stockholms-resan med bilpool

 

Ta dig enkelt  vidare till din slutdestination med en KINTO-bil som står placerad i närheten av Stockholm Centralstation:

 

Long How To Brick

Title

Jämförelse av bilpool.  Det finns olika typer av bilpooler. Här listar vi några.

Button


Block

KINTO Share Stationsbaserad KINTO Share är en så kallad stationsbaserad bilpool. Det innebär att du hämtar och lämnar bilen på samma ställe. Fördelen med en stationsbaserad bilpool är många. Bland annat att du som användare alltid vet var bilen finns och du kan på så vis känna en trygghet och använda bilen lite mer som om det vore din egen. Dessutom kan du använda parkeringsplatsen som ingår i priset under hela din bokning. En stationsbaserad bilpool som KINTO Share erbjuder flexibilitet i sin prismodell som är anpassad för många olika typer av resor - allt från en timme, upp till en hel månad.  

Link


Block

KINTO Freefloating Friflytande En friflytande bilpool passar bäst när man snabbt behöver ta sig från A till B inne i stan. Du betalar oftast per minut och bilen är inte knuten till en speciell station - du lämnar bilen var du vill inom bilpoolens verksamhetsområde (oftast centralt med enstaka hubbar på exempelvis flygplatser eller IKEA). 

Link


Block

P2P Peer 2 peer  Med en P2P-lösning kan du hyra bil av andra privatpersoner. Tjänsten (ofta en app) kopplar ihop privatpersoner som vill hyra ut sina bilar med andra privatpersoner som är på jakt efter en bil under en kort period. 

Link


Link

Boka en bil
New app Brick
KINTO share appen för bilpool i Stockholm

Content

KINTO Share-appen, för enkel tillgång till bilpool i Stockholm. Appen är din digitala nyckel, din vägvisare till KINTO-platsen och mycket mer. Ladda ner den nu så är du redo.

Links

Accordion Brick

Title

Vanliga frågor och svar

Content


Hur funkar tankning? Oavsett var du bokar våra bilar så behöver du lämna tillbaka bilen med minst halv tank. När du tankar använder du drivmedelskortet som du hittar i bilens mittkonsol. Koden till kortet hittar du under din aktiva bokning i appen. Du tankar våra bilar på Cirkel K’s eller Ingo’s stationer. 

Var kan jag parkera i Stockholm? Du lämnar alltid tillbaka din KINTO-bil på samma ställe som du plockade upp den. Parkeringsplatsen är också fri att använda under hela din bokningstid, förutsatt att den inte är längre än 29 dagar. Håller du dig inom Stockholm under din hyra så finns det gott om p-hus och parkeringsytor, både innanför och utanför tullarna. 

Hur funkar det med trängselskatt? Det är ingenting du behöver tänka på - trängselskatt ingår i priset.